Doa untuk Anak

Assalamualaikum WBHT.

Hari ini kami di Oh! Islam ingin berkongsi kepada pembaca semua mengenai satu artikel himpunan doa dari Ustazah Azma. Himpunan doa ini adalah doa-doa bagi memperoleh anak-anak yang soleh dan solehah. Mungkin kini ada antara pembaca yang sudah pun mempunyai anak. Jadi amal-amalkan lah.

Untuk yang masih tidak mempunyai zuriat (insyaAllah nanti ada lah rezeki) atau remaja-remaja yang masih belum berkahwin, juga boleh membaca dan hafalkan untuk panduan dan pedoman di hari mendatang. InsyaAllah.

* File di bawah adalah embed dari file yang kami upload’kan di Scribd. Kalau kurang jelas, sila view fullscreen atau download terus ke pc anda.

Sama-samalah kita.

13 thoughts on “Doa untuk Anak”

  1. bagus la adik ni, bg info yg tul2 berfaedah pd kami.. thanks.. tp , kak pun takpat nak download… dunno y?

  2. bestnya hafal doa ni untuk masa hadapan…biarpun sy xkwin lagi tapi ble jadi persiapan

  3. em ni cre sy buat utk simpan doa ni di pc(sbb xdpt download gak):
    1.klik full screen
    2.tekan kekunci printscreen di keyboard
    3.kuar fullscreen
    4.paste di paint @ mic. word
    5.save seperti biase

    p/s:disebabkan ade 3 m/s so kna printscreen 3 kali la

  4. Cara ni senang …pergi ke
    1. File
    2 .lepas tu ke “print”
    3. tekan “ok “. bila dan keluar muka surat ..copy .
    kemudian ke microsoft office world.
    Bila dah ke MOW, ke “insert”..tekan “Page Break”..lepas tu “Paste”
    satu persatu..kemudian save.

  5. apakah doa yg sesuai untuk anak yg tak nak pegi sekolah? anak saya baru lima tahun, tapi tak suka pegi sekolah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge